18.7 C
Pristina
Tuesday, May 21, 2024

Gashi-Kurtit: FjaIa ime të zbehu e të çorientoi, dobët kryeministër

- Advertisement -

Shefi i grupit parlamentar, Arben Gashi, iu kundërpërgjigj kryeminsitrit Albin Kurti, i cili ia tërhoqi vërejtjen se po ia ndërpret fjalimin.

- Advertisement -

Gashi i tha Kurtit se u zbeh e u çorientua pasi i tha “dobët kryeministër”.

“Kryeministri është personi që më së shumti lëshon fjalë, atë që e thashë, që e tronditi edhe e humbi kontrollin është dobët kryeministër, u zbehe, u sarrakuqe, u çorientove vetëm për një fjalë: Dobët kryeministër”, u shpreh Gashi.

- Advertisement -

Gashi tha se Kurti i ndërron qëndrimet e veta, nuk shkon të raportojë në kuvend dhe nuk di ta përfaqësojë vendin.

“Dobët se si i ndërron qëndrimet tua, dobët se nuk vjen të raportosh në kuvend, dobët se nuk di ta përfaqësosh këtë vend, dobët sepse e ke kallur këtë kuvend, vetëm fjala dobët të tronditi e ta humbi kontrollin”, shtoi ai.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -