8.6 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023

Fundoset anija në Durrës, poIicia deI me njoftim

- Advertisement -

Rekomandime

Dy persona janë shpëtuar pas fundosjes së anijes së tyre në det.

- Advertisement -

Policia Kufitare të portit të Durrësit ka shpëtuar anëtarë të ekuipazhit të një çisterne uji, të cilëve iu fundos mjeti dhe mbetën në det, për shkak të dallgëve të larta dhe erës së fortë.

- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -

Të fundit