13.1C
Pristina
3 Mars, 2021 - 19:55

Fshati i besës që nuk flet me gjuhën shqipe

Historia tronditëse e një fshati i cili emrin e ka 100 % shqiptar, por banorët nuk flasin me gjuhën shqipe…

Si u zhduk identiteti i tyre ?

Çfarë qëndron pas dhe perse autoritetet shqiptare nuk flasin ?

Mos humbisni ‘videon e dokumentarit te gazetarit Marin Mema.

Të fundit

Të tjera nga rubrika