16 C
Pristina
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -

Fluturon çmimi i peletit, kaq shumë ka ndryshuar nga mesi i korrikut

Zëdhënësi i Prokurorisë Speciale, Ekrem Lutfiu është ankuar prapë për çmimin e peletit.

Ai, në Facebook, ka shkruar se një ton pelet kushton 480 euro.

- Advertisement -

Për të njëjtën çështje ai ka shkruar edhe më 13 korrik të këtij viti, ku ka thënë se një tol pelet atëherë ka kushtuar 400 euro, që i bie se për dy muaj çmimi i një toni pelet është rritur për 80 euro.

“Dallimet në çmime: Korrik 2021, një ton pelet 179 euro. Korrik 2022, një ton pelet 400 euro! A ka kush merret me prodhuesit dhe importuesit e peletit?”, ka shkruar ai”, ka shkruar ai më 13 korrik.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -