11C
Pristina
4 Mars, 2021 - 22:39

Fillon numërimi, rezultatet mund t’i shihni drejtpërdrejt këtu

Komisioni Qendror i Zgjedhje ka publikuar rezultatet e para të zgjedhjeve të sotshme., Vetëvendosje prin e para me 40% të votave, e dyta vjen LPDK me 19% të votave dhe LPDK e treta 13.95% të votave.

Rezultatet e para mund t’i shihni këtu.

Të fundit

Të tjera nga rubrika