28.7 C
Pristina
Wednesday, June 12, 2024

Fermeri nga Istogu që mban 500 dele, thotë se jeta në fshat është e bukur

- Advertisement -

Që kur kishte vetëm 10 vjet, filloi të kujdeset për bagëti. Dhe kështu, Gion Musolli nga Istogu githë jetën e tij ia ka kushtuar punëve të fshatit.

- Advertisement -

Ai kujdeset për 500 delet që ka dhe thotë se jeta në fshat është e bukur.

Por, ajo që po e shqetëson 48-vjeçarin është ikja e të rinjve nga Kosova.

- Advertisement -

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -