13.4 C
Pristina
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -

Fantastike, del në qarkullim monedha 2 euroshe me portretin e Nënë Terezës

Në 6-vjetorin e shenjtërimit të Nënë Terezës, Vatikani ka zgjedhur që ta kujtojë shenjtoren shqiptare me një monedhë të veçantë. Selia e Shenjtë do të nxjerrë monedhën me vlerë 2 euro, që mban portretin e Nënë Terezës, e realizuar nga artistja Orietta Rossi.

Në anën e pasme është Nënë Tereza duke mbajtur në krahë një fëmijë indian.

- Advertisement -

Ky imazh pasqyron gjithë dashurinë dhe përkushtimin që Nënë Tereza ofroi për të lehtësuar vuajtjet e “më të varfërve të të varfërve”.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -