19.3 C
Pristina
Thursday, August 18, 2022
- Advertisement -

Eurodeputeti aIarmon: Serbia e nxitur nga Rusia mund ta suImojë Kosovën

Riho Terras, eurodeputet, ka thënë se Serbia mund ta sulmojë Kosovën, duke u frymëzuar nga Rusia e Vladimir Putinit.

- Advertisement -

Ai tha se NATO-ja dhe Parlamenti Evropian duhet të qëndrojnë të fortë.

“Raportimet nga Kosova janë shumë shqetësuese. Përfaqësuesja e Putlers (bahskimi i emrave Putin dhe Hitler) Serbia po mëson nga vëllai i madh dhe mund ta suImojë Kosovën. Ne duhet të qëndrojmë të fortë në NATO dhe Komitetin për punë të Jashtme në Parlamentin Europian”, ka shkruar  Terras në Twitter.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -