8.1 C
Pristina
Thursday, April 25, 2024

Dy fëmijë kanë humbur në Pejë

- Advertisement -

Dy fëmijë të moshës 10 vjeçare, Diar dhe Deni Kelmendi, nxënës të shkollës “Vaso Pashë Shkodrani” nga Peja janë raportuar se kanë humbur, ndërsa rastin tek ‘RADIO 1’ e ka raportuar nëna e tyre, Ardiana Kelmendi.

- Advertisement -

Ajo thotë se fëmijët pas përfundimit të mësimit dhe daljes nga shkolla nuk janë kthyer në shtëpi. Luten të gjithë ata që i shohin, të kontaktojnë në 044 701 820.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -