12.6 C
Pristina
Friday, March 31, 2023

Duda BaIje pubIikon foto me Rifat Jasharin: Epopeja e UÇK-së kthesa e madhe historike për Kosovën

- Advertisement -

Rekomandime

Deputetja Duda Balje ka publikuar një foto me Rifat Jasharin, ndërsa thotë se sakrifica dhe trimëria e Familjës Jashari janë themelet e lirisë dhe pavarësisë së shtetit tonë.

- Advertisement -

Balje shkruan në Facebook se Epopeja e UÇK-së është kthesa e madhe historike për Kosovën.

Postimi i saj:

Epopeja e UÇK-së, 5,6 dhe 7 është kthesa e madhe historike për Kosovën dhe lirinë e saj.

- Advertisement -

Sakrifica dhe trimëria e Familjës Jashari janë themelet e lirisë dhe pavarësisë së shtetit tonë.

Lavdi të rënëve për liri!

- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -

Të fundit