0.6C
Pristina
28 Janar, 2021 - 12:53

Dogana aksion në Mobil Shop-in “Fita Service” në Prishtinë

Dogana e Kosovës është duke zhvilluar një aksion në mobilshop-in “Fita Service”

Media sjell pamje nga vendi i ngjarjes, derisa dyqani ka një orë që është mbyllur dhe doganierët janë duke qëndruar brenda.

Kjo s’është hera e parë që po zhvillohet një kontroll i tillë në këtë mobilshop, që ndodhet në qendër të Prishtinës, përkatësisht në afërsi të lokalve të “Lesnës”.

Të fundit

Të tjera nga rubrika