14.1 C
Pristina
Saturday, October 1, 2022
- Advertisement -

Dhunuesit më të medhenj janë gjyqtaret e prokurorët duke i lënë krimineIët të lirë

Nga Viktor Buzhala

- Advertisement -

Ne kemi probleme të mëdha me dhunën ndaj grave, kjo është evidente. Nuk iu frikësohemi aspak si shoqëri. Pēr më tepër, në kokën e shunë burrave kjo është normale.

Padyshim këtu fajtorët kryesorë janë prindërit dhe mësuesit pse nuk i edukojnë të jenë bile pak më njerëzor azganat. Por, kēta janë fajtor vetëm për vetitë e tyre.

Për aktet, fajtorë janë gjyaktêsit dhe prokurorët. E keni parë që disa nga rastet më të tnerrshme, duke kulmuar me këtë të fundit, akterët kanë shumë precedente penale, ndërsa dënimet i kanë qesharake

- Advertisement -

Kjo bën që dhunuesit më të medhenj të jenë gjyqtaret e prokurorët duke i lënë krimineIët të lirë. Ata që bëjnë vepra penale e kanë vendin në burg, jo parqeve. E recidivistët e kanë vendin në burg për kohë të gjatë.

Kur e lëshon në liri një individ të tillë, atëherë je në verzionin më të mirë bashkëfajtor. Në verzionet tjera je fajyori kryesor.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -