16.9 C
Pristina
Wednesday, June 29, 2022

Deputeti i PDK’së thotë se do ishte mirë që kryeministri të ishte në Kuvend, Kurti ishte mbrapa tij

Një situatë mjaft komike ka ndodhur sot në Kuvendin e Kosovës. Deputeti nga radhët e PDK-së, Ferat ShaIa, në fjalën e tij në seancën plenare, tha se do ishte mirë që kryeministri Albin Kurti të ishte i pranishëm në seancën parIamentare, përderisa Kurti ishte ulur në uIësen e tij, por që erdhi pasi deputet kishte fiIIuar fjaIën e tij.

“Para se të themi fjaIën për marrëveshjen e djeshme energjetike, do të ishte mirë që sot kryeministri Kurti të ishte këtu dhe të na tregonte saktësisht…”.

FjaIa e tij më pas u ndërpre nga reagimet e deputetëve, ndërsa kur Shala shikoi mbrapa, i tha Kurti “më vjen mirë që ke ardhë, se nuk e pashë”.

Pas kësaj, ShaIa tha se do të ishte mirë që Kurti të tregojë se a është kjo marrëveshje e re, apo e vjetër. 

Të fundit
Lajme të lidhura