-6.5 C
Pristina
20 Janar, 2021 - 02:05

Dematohet Hoti, e kishte pranuar dekretin për emërimin e Shalës një muaj më parë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, gjatë ditës së sotme për emërimin e Konsullit të Përgjithshëm të Republikës Kosovës në Pragë të Çekisë, Flakron Shalës, ka thënë se është njoftuar nga mediat.

Për emërimin e Konsullit të Përgjithshëm të Republikës Kosovës në Pragë të Çekisë, jam njoftuar nga mediat.

Ky emërim nuk është koordinuar me mua. Qeveria është në proces të analizimit dhe rishikimit funksional të rrjetit të misioneve diplomatike”, tha ai.

Por në një dokument thuhet se dekreti i Presidentit për emërimin e Shalës si Konsull i Përgjithshëm në Çeki, i është dërguar edhe kryeministrit Hoti më datën 20 tetor 2020.

Të fundit

Të tjera nga rubrika