30.3 C
Pristina
Wednesday, June 12, 2024

Del video, Blendi Fevzi duke ngrënë mishi krokodili

- Advertisement -

Blendi Fevziu ndodhet në Afrikë duke eksploruar kulturat e ndryshme.

- Advertisement -

Në ndalesën e tij të radhës në Namibi, gazetari ka vendosur të provojë edhe një specialitet të rrallë vendas, mishin e krokodilit.

I shoqëruar nga një vendas, i quajtur Kuda, Fevziu zhvillon me të një bisedë të shkurtër për të treguar se si konsumohet mishi i krokodilit.

- Advertisement -


Blendi Fevziu: Ne mund ta hamë krokodilin?

Kuda: Ne mund ta hamë krokodilin, bishti është ai që hamë zakonisht dhe gjithashtu brinjët.

Blendi Fevziu: Dhe brinjët? Është mish i bardhë?

- Advertisement -

Kuda: Po, ka shije thuajse si pula.

Blendi Fevziu: Pulë e vjetër. Por meqenëse kam provuar krokodil më parë, kam provuar mishin e kalit në Mongoli dhe në Kirgistan, kam provuar balenën në Islandë, tani nuk kisha si mos ta provoja krokodilin edhe në Namibi. Është i famshëm këtu?

Kuda: Është një specialitet.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -