Deklarata skandaloze e Molliqajt citohet nga media serbe

Kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj, ka bërë një deklaratë të çuditshme dhe skandaloze në një debat televiziv gjatë ditës së djeshme.

Çka tha Molliqaj?

Kjo është deklarata e tij: Problemi në veri nuk mund të trajtohet me përdorimin e forcës dhe fuqisë. Mënyra si e kemi trajtuar problemin e veriut kohëve të fundit dhe serbëve në veri, unë mendoj se ka rrezik dhe ka ngapak ngjashmëri me qysh na ka trajtu neve Millosheviqi. Duhet të kemi kujdes, sepse ka pak ngjashmëri” (sic!)

-Advertisement-

E kjo deklaratë e tij u citua e publikua edhe nga media serbe, transmeton Syri.net Kosova

Gazetari Gëzim Mekuli ka reaguar duke bërë edhe ky një krahasim të çudtishëm.

Mekuli ka ngritur pyetjen se “a po thërret fjalia e D. M. serbët për t’u organizuar në një UÇK kundër shtetit të Kosovës?