fbpx
-1.3 C
Pristina
E hënë, 30 Janar, 2023

“Dardan Krivaqa në gjendje të rëndë psikologjike”- Gjykata merr një vendim të ri

- Advertisement -

Duhet Lexuar

Është aprovuar kërkesa e avokatit mbrojtës të Dardan Krivaqës, Admir Salihu që klientit të tij, t’i bëhet një ekzaminim për të parë gjendjen psikiatrike për shkak se në bazë të kontrolleve që i janë bërë dy herë prej kur kohës që gjendet në paraburgim, mjekët e kanë diagnostikuar me gjendje të rënduar psikologjike.

Trupi gjykues në seancën gjyqësore ndaj Dardan Krivaqës dhe Arbër Sejdiut ka aprovuar kërkesën e avokatit mbrojtës të Krivaqës, Admir Salihu që klientit të tij, Krivaqës t’i bëhet një ekzaminim për të parë gjendjen psikiatrike të tij.

- Advertisement -

Kjo pasi sipas avokatit në bazë të kontrolleve që i janë bërë dy herë prej kur kohës që gjendet në paraburgim, mjekët e kanë diagnostikuar me gjendje të rënduar psikologjike.

“Është e rëndësishme që klientit të tij, t’i bëhet një ekzaminim i tillë për të parë gjendjen psikiatrike të Krivaqës, për shkak se në bazë të kontrolleve që i janë bërë dy herë prej kur kohës që gjendet në paraburgim, mjekët e kanë diagnostikuar me gjendje të rënduar psikologjike”, ka thënë avokati Salihu.

Salihu ka përmendur si fakt edhe të kaluarën e Krivaqës, ku ka thënë se ai është i dhunuar seksualisht dy herë dhe se për këtë ka edhe vendim dënues nga Gjykata.

Në këtë seancë është dëgjuar edhe mjeku i përgjithshëm i emergjencës primare i cili e kishte kontrolluar Dardan Krivaqën, në seancën dëgjimore për masën e sigurisë.

- Advertisement -

Në pyetjet e avokatit Salihu, Astrit Hoxha, dëshmitar ka thënë se ka pasur dyshime se gjendja e Krivaqës ka qenë e rënduar për shkak të përdorimit të substancave narkotike, por që asgjë nuk është e vërtetuar.

- Advertisement -

Të fundit

HeIIbanianz, shqiptarët që po ‘tmerrojnë’ britanikët: S’ka poIicë që i ndalon

Gangsterët shqiptarë të veshur me Balaclava që përdorin automatikë kanë pushtuar rrugët e Londrës, duke shkaktuar britanikët. Një artikull i...
- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -