5.8 C
Pristina
24 Shtator, 2021 - 02:16

‘Çmenduria’ në rrugët e Kosovës/ Qytetari ia ‘hedhë’ valles mbi veturë

Nuk janë të rralla rastet kur në Kosovë nuk respektohen rregullat e trafikut.

Sinjalizuesit e Gazetës Sinjali po vazhdojnë të raportojnë shkeljet e rregullave të komunikacionit.

Një rast i tillë i shkeljes së këtyre rregullave, ka ndodhur sot në Gjilan rreth orës 15:00.

Një sinjalizues i Gazetës Sinjali ka dërguar një video ku shihet se si një person vallëzon mbi një automjet, përderisa shihet se përkrah tij qarkullojnë automjete tjera.

Një veprim i tillë pengon mbarëvajtjen e komunikacionit dhe njëkohësisht personi i cili vallëzon mbi automjet rrezikon jetën e tij.

VIDEO

Të fundit

Të tjera nga rubrika

Hapësirë reklamuese