3.1C
Pristina
25 Shkurt, 2021 - 02:29

Austriaku me emblemën e UÇK-së midis Vjenës, habit me përgjigjen që ia dha shqiptarit

Një austriak është parë në një metro në Vjenë, duke mbajtur veshje me emblemën e UÇK-së, te gjithë e shikonin sepse askush se dinte çka do të thotë ajo që kishte personi ne krahë.

Ai është fotografuar nga një shqiptar, i cili është habitur kur ka parë në krahun e tij emblemën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, dhe i është afruar me përshëndetje dhe e ka pyetur se a e di çka do të thotë shenja në xhaketën e tij.

Shqiptari është mahnitur me përgjigjen që i dha austriaku.

“ Po e di shumë mirë është emblema e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, e mbaj me shumë kënaqësi dhe kam respekt për ata që kanë qenë pjesë e saj” i ishte përgjigjur austriaku.

Të fundit

Të tjera nga rubrika