22.7 C
Pristina
Wednesday, July 24, 2024

Arrijnë në Kosovë ekipi që u angazhuan në Turqi në misionin për të shpëtuar jetë

- Advertisement -

Arrijnë në Kosovë ekipi që u angazhuan në Turqi në misionin për të shpëtuar jetë

- Advertisement -

Sot në Kosovë kanë arritur 6 pjestarët nga Shoqata e Kosovës për Kërkim Shpëtim, të cilët ishin angazhuar në ofrimin e ndihmës në Hatay në Turqi, në misionin për të shpëtuar jetë, pas tërmetit që la mijëra viktima.

Në aeroport, ata u pritën nga familjarët dhe nga ambasadori i Turqisë në Kosovë.

- Advertisement -

Më poshtë pamjet e ndara nga RTK:

- Advertisement -

- Advertisement -
- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -