4C
Pristina
20 Prill, 2021 - 09:23

Anton Quni i dërgon mesazh LDK-së me thënien e Albert Einstein

Kandidati për kryetar të LDK-së, Anton Quni ka postuar një thënie të Albert Einstein lidhur me liderin.

Ai këtë reagim e bënë menjëherë pas një reagimi të djeshëm që lidhej drejtëpërdrejtë me LDK-në.

Quni sot ka shkruar një thënie interesante ku tregon të ‘mirat’ që sjellë një lider.

““Lider është ai i cili, nga rrëmuja sjellë thjeshtësi…. Nga moshmarrëveshja sjellë harmoni… Dhe nga vështirësia, sjellë mundësi” — Albert Einstein”, ka shkruar ai.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2792303384368177&id=1407202792878250

Të fundit

Të tjera nga rubrika

Hapësirë reklamuese