15.7 C
Pristina
Wednesday, September 28, 2022
- Advertisement -

Ankesa të mëdha për reduktime, kur pritet të stabilizohet gjendja

Korporata energjetike e Kosovës(KEK) ka bërë të ditur se janë duke e sanuar njësin A3, dhe pritet që brenda dy ditësh të përfundojnë punimet dhe kjo njësi të rikthehet në funksion.

- Advertisement -

Kosova aktualisht është duke u ballafaquar me reduktime të gjata me rrymë, ku për qytetarët këto reduktime janë vështirë të përballueshme.

“Zyrtarët e KEK i thanë që janë duke e sanuar njësin A3 dhe pritet që brenda 2 ditësh të përfundojnë punimet dhe të kthehet në funksion. Derisa Kosova të sigurojë energji të nevojshme, reduktimet kanë shkuar deri në 3 orë pa rrymë”, thuhet në përgjigjen e tyre për RTK.

Por, mësohet që A3 është lëshuar në punë qysh sot. Mbetet të shihet a do të rikthehet edhe B2 nga remonti i planifikuar. Edhe kjo njësi do të duhej të rikthehej sot. KEK nuk ka bërê të ditur diçka lidhur me këtë/kosovaime.tv

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -