8.1 C
Pristina
Friday, October 7, 2022
- Advertisement -

Ambasadori amerikan në Beograd: Dëshirojmë ta ndihmojnë Serbinë që t’i arrijë qëllimet e veta

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Serbi, Christopher Hill, ka thënë se dëshirojnë ta ndihmojnë Serbinë sa i përket ushtrisë.

“Në aspektin e asistencës ushtarake ne duam ta ndihmojmë Serbinë, ne dëshirojmë ta ndihmojnë Serbinë që t’i arrijë qëllimet e veta”.

- Advertisement -

“Ne dëshirojmë të shohim nëse Serbia dëshiron të bëjë diçka në terma të marrëdhënieve të sigurisë dhe se e a do të jetë gati ta bëjë këtë”,ka thënë Hill në një video të publikuar në Twitter, ku është përgjigjur në pyetjen e një qytetari.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -