2.8 C
Pristina
Tuesday, March 28, 2023

Albin Kurti kap fshisën, nuk iu nënshtrua Serbisë: LVV-ja deI me videon e radhës

- Advertisement -

Rekomandime

Lëvizja Vetëvendosja me rastin e dy-vjetorit të fitores ka publikuar një video për të paraqitur arrijet e pushtetit.

- Advertisement -

Gjatë këtyre dy viteve me Albin Kurtin kryeministër, janë bërë punë të mira për qytetarët dhe Kosovën

“Kryeministri Kurti që nuk i nënshtohet Serbisë”, thuhet në video.

Pastaj, thuhet se Kosova ka arritur të bëhet “një shtet që kryeson në rajon e më gjerë, për undfimin e ligjit dhe korrupsionit”.

- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -

Të fundit