22 C
Pristina
Tuesday, August 9, 2022

Alarm i rremë për B0MBË në Prishtinë, vazhdon koncerti i tenorit Ramë Lahaj

I rremë ka rezultuar alarmi për B0MBË në Amfiteatrin e Bibliotekës Universitare në Prishtinë, ku po mbahet koncerti i festivalit të tenorit Ramë Lahaj.

Këtë e ka konfirmuar zëdhënësja e Policisë, Flora Ahmeti .

“Pas ndërmarrjes së të gjitha veprimeve të nevojshme operative si dhe kontrollit të detajuar të hapësirës së caktuar nga ana e njësive të specializuara për menaxhimin me mjetet shpërthyese, informata ka rezultuar të jetë e rrejshme, andaj me urdhër të prokurorit është iniciuar rast Lajmërim apo kallëzim i rremë”, ka deklaruar ajo.

Raportohet se publiku është kthyer në sallën ku po mbahej koncerti i tenorit Ramë Lahaj, i ishte ndërprerë nga policia pas alarmit për B0MBË.

Të fundit
Lajme të lidhura