fbpx
0.3 C
Pristina
E martë, 31 Janar, 2023

AI KAlDA ua ndaIon mysIimanëve Kupën e Botës

- Advertisement -

Duhet Lexuar

AI KAlDA, përmes degës së saj rajonale në Gadishullin Arabik, u ka bërë thirrje myslimanëve në mbarë botën që t’i kthejnë shpinën Kupës së Botës.

“Ne paralajmërojmë vëllezërit tanë myslimanë që të mos e ndjekin apo të marrë pjesë në këtë ngjarje”, thuhet në deklaratë.

Në të njëjtën kohë, ata e kritikojnë Katarin për organizimin e ngjarjes, megjithëse nuk bëri asnjë kërcënim për suIm, shkruan Marca.

- Advertisement -

Dega me bazë në Jemen e grupit militant AI KAlDA dënoi vendin pritës për “sjelljen e njerëzve të pamoralshëm, homoseksuaIëve, mbjellësve të korrupsionit dhe ateizmit në Gadishullin Arabik”.

Organizatorët e Kupës së Botës, ndërkohë, janë përgjigjur ndaj kritikave për shkeljen e të drejtave të LGBT nga Katari dhe kufizimeve sociale të vendit, duke kujtuar se kushdo, pavarësisht nga gjendja e tij seksuale, raca apo feja, është i mirëpritur në vend.

- Advertisement -

Të fundit

Nacionale: Vlera e koeficientit publikohet nesër, kaq pritet të jetë

Zyrtarët publikë pritet shumë shpejt që të mësojnë se sa do të paguhen në fund të vitit, pas një...
- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -