4 C
Pristina
22 Janar, 2021 - 06:54

Agim Llepotani dhe mister buzëqeshja

Pra, ai është arrogant, agr’esiv-pasiv, dhe shumë i pamëshirshëm me gjithkënd që atij nuk i pëlqen.

Kur Isa Mustafa për herë të parë u bë Kryetar i LDK, një ‘agjent’ gazetar më ka pas treguar çka ‘maron’ ai te shpia.

Zullumqar i dorës së parë.

Pra, ai është arrogant, agr’esiv-pasiv, dhe shumë i pamëshirshëm me gjithkënd që atij nuk i pëlqen.

Se ata (agjentët) e dinë edhe kur i ‘matesh’ gruas, e lëre më kur ia jep naj shuplakë. Se thonë, më gjynah është me t’u matë se me t’ra.

Llepotani Agim Veliu e ka fyer sot rëndë Vjosa Osmanin, në fizikun e saj.

Për këtë gjest duhet të ndëshkohet.

Njeriu që ka traditë, edukatë, që ka familje, që ka fe dhe Zot, që i ka dy palë mend në kokë nuk i matë vlerat njerëzore me kandar.

Përndjekja që po ia bëjnë pleqtë e LDK-së Vjosa Osmanit është golgotë e neveritshme, është bulizëm, është anti-feminizëm, është mizogjni e shkallës më të lartë.

Isa Mustafa dhe Agim Veliu janë ata ekstremistët radikal që po e gjuajnë një grua me gurë, për ta ‘mbytur’, veç pse ajo s’po pranon të nënshtrohet.

Vjosa Osmani është shpresa e rinisë.

Është Iuftëtare e madhe

Dhe, shumë e guximshme.

Vjosa Osmani dhe gjithkush ka të drejtë t’i ndryshojë mendimet e veta, se veç një idiot dogmat ‘kapet’ për fjalëve, edhe kur ‘nuk mbetet më asnjë arsye për t’i mbajtur fjalët’.

Vjosa Osmanin e kanë përzënë nga LDK.

Nuk u largua vullnetarisht.

Sipas Isa Mustafës, ‘gruan edhe duhet me përzënë, edhe ajo mos me ikë’.

Ku ke pa ti kështu, o mister buzëqeshje.

LDK më nuk ekziston.

Është një ‘organizatë’ kr.iminale, anti-feministe, dhe shumë e rrezikshme për Kosovën, dhe kjo po ndodh për shkak të obsesionit të Isa Mustafës e të Agim Veliut për t’i nënshtruar gratë e zonja.

Që bash-bash insistoni, mund të flas edhe me emra konkret.

P.S. Me pas qenë unë në vend të Vjosës, mua ma kishin zënë kryet ‘s’ke fëmijë’- më kishin thënë.

‘Me qenë e mira ti kishe qenë nanë’.

Ju kam thënë dhe po e përsëris, ne jemi shoqëri primitive dhe veç zori i madh na detyron të sillemi ‘kishe jemi normal’!

Të fundit

Të tjera nga rubrika