fbpx
0.5 C
Pristina
E hënë, 30 Janar, 2023

A është ky fshati me emrin më të çuditshëm në Kosovë? (VIDEO)

- Advertisement -

Duhet Lexuar

Bukuritë që mund t’i hasesh në këtë fshat janë mahnitëse.

Napërbishti ka rreth 1600 banorë, por ai dita-ditës po shkon drejt zbrazjes.

- Advertisement -

Shkolla ka vetëm 97 nxënës dhe për drejtorin e saj, Hysen Kryeziu, kjo gjë është shqetësuese.

Napërbishti hyn në listën e fshatrave me emra nga më të çuditshmit në Kosovë.

Por, si i ka mbetur ky emër?

- Advertisement -

Të fundit

“Çartet” komandant Sulstarova: Kroatët e ndalën Asociacionin me luftë

Enis Sulstarova, anëtar i Lëvizjes Vetëvendosje në Shqipëri, ka dashur t’ua rikujtojë qytetarëve të Kosovës se “Kroacia me Iuftë...
- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -