12.9 C
Pristina
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -

“A duhet të ndërpritet greva në arsim së shpejti?”, 68.84% thonë “PO”

Greva në arsim e nisur që nga 25 gushti ka krijuar polemika të mëdha në mes SBAShK-ut, qeverisë e partive politike.

- Advertisement -

Në anën tjetër, shumë qytetarë janë shprehur se kjo grevë duhet të ndërpritet dhe mësimi të nis sa më shpejt.

Në pyetjen e sondazhit të Klankosova.tv se “A duhet të ndërpritet greva në arsim së shpejti?”, nga 1 mijë e 643 votues, 68.84% për qind e tyre janë përgjigjur me “PO”.

Ndërsa, me “JO” janë përgjigjur 487 votues apo 29.64 për qind, kurse vetëm me 1.52 për qind apo 25 vota nuk kanë pasur mendim në lidhje me këtë çështje.

- Advertisement -

Kujtojmë se SBAShK-u ka shpallur grevën në arsim pasi kërkojnë rritje page në vlerë prej 100 euro për mësimdhënësit.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -