14.4 C
Pristina
Tuesday, September 27, 2022
- Advertisement -

76 vjeçarja nga Rugova që mbahet nga birra e këndimi

Rrushe Qorraj nga Rugova përkundër moshës që ka nuk përton të merret përditë me punë të oborrit dhe me të mirat që ia dhuron natyra e fshatit Drelaj.

Rrushja e ka një pije të preferuar pa të cilën, siç thotë ajo, s’mund ta kalojë ditën.

- Advertisement -

“Unë e pi që 40 vjet birrën, sidomos një në mëngjes pa hangër bukë, pa kurrgjo”, thotë zonja.

“Edhe një para darke e pi”, teksa e hapi një shishe birrë.

Ushqimin që e preferon për mëngjes Rrushja është lakrori me hithra. Ajo thotë se si ajo askush nuk e përgatit këtë specialitet, sidomos jo gjeneratat më të reja.

- Advertisement -

Një pasion i fshehur i Rrushes është edhe këndimi.

“Kam qejf me këndu, me kcy”, tha ajo.

VIDEO

- Advertisement -

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -