29.2 C
Pristina
Thursday, July 18, 2024

600 euro pagë dhe banimi falas/ Në Skënderaj kërkohen 4 punëtorë për mjelje të lopëve

- Advertisement -

Një fermer nga Drenica po kërkon 3 ose 4 punëtorë për të punuar në fermë, konkretisht për mjelje të lopëve.

- Advertisement -

Ai ka ofruar 600 euro pagë dhe banimin falas për punëtorët e interesuar. Vendi i punës është Skenderaj.

Postimi në rrjetet sociale:

- Advertisement -

KËRKOJ PUNTORË

Kërkoj punëtorë 3 ose 4 punëtorë per mjelen e Lopëve sistem I lire I mjeles, , kushtet shume te mira pune, plus banimi falas. Paga 500 plus 100 per ushqim D.m.th 600 paga mujore . Te interesuarit te kontaktojnë ne faqen ‘Bujqesi dhe Blegtori në Kosovë’ në Facebook.

- Advertisement -
- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -