16.7 C
Pristina
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -

60 orë pa u ngritur nga shtrati, Mali i Zi me kampion të ri të dembelisë

Zharko Pejanoviq është fituesi i garës së 12-të për përtesë, i cili tradicionalisht mbahet në Mal të Zi në fshatin “Crna Gora”, jo shumë larg prej Nikshiqit.

Pejanoviç duroi 60 orë i shtrirë dhe fitoi 350 euro për përpjekjet e tij, një fundjavë në fshatin etno, drekë për dy në një restorant në Podgoricë dhe shumë çmime të tjera sponsorizuese.

- Advertisement -

“Nuk ishte e vështirë. Më besoni, as nuk u ngroha”, tha ai.

“Kur shoqëria vjen për të mbështetur konkurrentët është kënaqësi, por gabimi më i madh është kur vjen familja e dikujt. Kur vjen familja e dikujt, është e vështirë të mos ngrihesh”, shpjegoi ai.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -