BOTA

Akuzoi politikën e Kroacisë, zbulohet autori i “letrës së Dalic”

Një letër e hapur, e supozuar të ishte publikuar nga trajneri i suksesshëm i Kroacisë, Zlatko Dalic, ka gjeneruar një…

Read More »

Lojërat e Kadyrovit

Grozny është zbukuruar me miliardat e ardhura nga Moska. I dalë nga rrënojat dhe hiri. Trupat ruse e patën rrafshuar…

Read More »
Close